Woning ontruimen, handige hulp bij een verhuizing.

Mijn tante is al aardig op leeftijd maar woont nog steeds in haar eigen huisje. Zoals ze altijd heeft gezegd, zolang ik nog goed voor mezelf ga wonen wil ik niet naar een bejaardentehuis verhuizen. Moet wel zeggen dat ze de laatste tijd vaak dingen vergeet. Zo ook laatst ging ik onverwachts even bij haar langs, ze lag te slapen op haar stoel in de kamer, tv stond nog aan. Tot mijn schrik zag ik dat er een pannetje met, ik denk melk, op het gasfornuis stond, met het vuur nog aan. Van het pannetje met inhoud is er weinig van over, totaal verbrand. Gelukkig is het maar tot het pannetje gebleven, en niet haar huis. Zo kwamen steeds meer dingen naar boven dat mijn tante toch echt naar een bejaardentehuis moest gaan, vooral voor haar eigen veiligheid. Samen met mijn tante zijn we eens naar een bejaardentehuis gaan kijken, kon ze een beetje de indruk krijgen hoe het daar is. Ze vond het daar geweldig en wilde er graag heen. Al snel kwam er een kamer vrij, en voor ons de taak om haar te gaan verhuizen. Mede dankzij woning ontruimen was het leeghalen van haar oude stekkie geen probleem. Seniorenhulp

Geweldig geregeld.

Snel en vakkundig was haar oude huis leeg. Spullen die nog goed waren werden naar een nieuwe bestemming gebracht. We hadden totaal geen omkijken naar haar oude huisje en konden ons volledig met de inrichting van mijn  tante haar nieuwe kamer bezig houden. Zal dan ook iedereen die gaat verhuizen woning ontruimen aanraden.  Inboedel opkopen