Wisten jullie al dat zonnebank creme erg belangrijk is?

bodyfit

bodyfit

Het belang van crème

Een tijd geleden heb ik erg veel geleerd over verantwoord de zonnebank gebruiken. Daar leerde ik toen ook veel over zonnebank crème, iets waar ik mij nog nooit mee bezig heb gehouden! Al een aantal jaren maak ik regelmatig gebruik van de zonnebank, zowel thuis als in een studio. Een zonnebank crème is iets dat ik nog nooit gebruikt heb en daar ben ik eigenlijk wel van geschrokken. Niet dat ik het niet eerder gebruikt heb, maar dat ik niet eerder wist hoe belangrijk het was! Het beschermt namelijk je huid tegen straling die niet alleen kleurend, maar ook schadelijk kan zijn voor je huid. Wat dom van mij! Een gewone zonnebrand crème kun je niet gebruiken onder de zonnebank, het zijn namelijk verschillende soorten straling. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste crème voor jouw zonnebank sessie koopt. In studio’s kun je altijd naar informatie vragen, dat heb ik zelf ook nooit gedaan, maar zij horen te weten wat voor jouw specifieke huid het beste werkt.

bodyfit

Super service

Nu wij een zwembad in de tuin hebben, gebruik ik eigenlijk de zonnebank thuis ook meer. Het is heerlik om eerst onder de zonnebank te gaan en dan even af te koelen in het zwembad. Toch had ik hiervoor natuurlijk een nieuwe crème nodig, die ik nog niet had. Met Bodyfit heb ik toen contact opgenomen wat voor mij het beste zou zijn. Zij hebben mij toen erg snel en duidelijk geholpen en nu ben ik altijd voorzien van de beste crème.