Wij willen een uitbouw aan ons huis hebben

uitbouw aan ons huis

Wij willen een uitbouw aan ons huis hebben. Helemaal, nadat wij laatst op visite waren bij een stel in onze straat. Zij hebben precies dezelfde woning als ons, alleen hebben zij er nu wel drie meter aan laten bouwen. De woonkamer is nu zo groot, dat je met gemak met 30 personen kan zitten. Niet dat ik daarvoor mijn woning wil laten verbouwen, maar het was zo mooi, dat ik hier zeker interesse naar had. 

Bij thuiskomst hebben wij meteen contact opgenomen met het Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk en hier een afspraak mee gemaakt. Eerst kwam er iemand kijken wat de mogelijkheden waren en kregen wij een offerte. uitbouw aan ons huis

De afspraak om een uitbouw aan ons huis te laten maken

De afspraak staat nu definitief vast en kan er eerdaags begonnen worden met de aanbouw aan ons huis. Een medewerker was eerst langsgekomen om de maten te nemen en te bespreken hoe het er allemaal uit moest komen te zien. Want je hebt de keuze uit een schuifpui, maar ook een deur met ramen bestaat tot de mogelijkheden.

Terwijl ik dit allemaal aan het schrijven ben, zijn de medewerkers van het Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk druk aan het werk. Nog even wachten en wij hebben ook een riante woonkamer.