Wij laten fotobehang maken

Inmiddels zijn wij al meerdere weken druk in onze woning om deze op te knappen. Wij hebben al nieuwe meubels aangeschaft omdat onze oude bank echt tot de draad toe versleten was. Ook hebben wij de vloerbedekking uit de woonkamer gehaald en hiervoor laminaat laten leggen. Moet zeggen dat ik dit jaren eerder had moeten doen, vooral omdat dit met honden zeer hygiënisch is. Maar nu wij alle meubels op de plaats hebben staan kijken wij tegen een kale muur aan. Nu was het dat wij laatst bij kennissen op visite waren, zij hadden fotobehang maken en ik moet zeggen dat ik het zeer bijzonder vond. Toen ik naar de muur bij ons in de woonkamer aan het kijken was wist ik meteen dat ook wij fotobehang maken.  behang-246x300

Super gezellige woonkamer

Ondertussen hebben wij al het klussen achter de rug gelaten en ik kan zeggen dat het resultaat verbluffend is. Op de kale muur hebben wij zeer mooi fotobehang laten maken, een behang met hele frisse kleuren. Precies wat er in onze woonkamer ontbrak, een beetje fleurigheid. Natuurlijk hebben wij eerst goed rond gekeken wat zoal de mogelijkheden waren voor fotobehang. Maar toen wij eenmaal de winkel van Bull Creative binnen liepen zagen wij al meteen hele leuke voorbeelden. Met een beetje hulp en natuurlijk met de ideeën wat wij zelf hadden verzonnen zijn wij uiteindelijk tot een zeer mooi resultaat gekomen. Elke keer als ik mijn woonkamer nu inloop geniet ik bij het zien van onze mooie, maar zeer creatieve muur. mp062_20131026_1940-300x200