vloerverwarming Friesland bij jou in huis

vloerverwarming friesland

Wat klinkt er nog beter dan deze winter vloerverwarming friesland in jouw huis te hebben? Een lagere energierekening misschien. In Nederland is het nu een gesprek van de dag, energiekosten. De prijzen van jouw maandelijkse energiekosten zijn waarschijnlijk hoog in vergelijking met vorig jaar, hierdoor wordt bij iedereen het begrip verduurzaming steeds belangrijker. Maar we willen het natuurlijk ook niet koud hebben volgende winter. Vloerverwarming is daarvoor heel geschikt, behalve dat de kosten voor aanleg dan weer erg hoog op kunnen lopen en dan zijn er nog niet eens naar de onderhoudskosten gekeken. Dit gaat vaak over een warmtepompsysteem samen met waterzijdige vloerverwarming

vloerverwarming friesland

Een ander soort vloerverwarming

De meeste huishoudens kiezen dus voor een warmtepompsysteem met als reden dat dit voor velen als een erg logische keuze aanvoelt. Maar wist jij dat er ook nog een andere en misschien wel betere optie voor jou is als we het hebben over vloerverwarming? Binnenkort opent er een nieuwe locatie van DCN voor vloerverwarming friesland. Dat is een bedrijf die met dit volledig andere systeem werkt. Namelijk amorfe infrarood vloerverwarming van Dutch Heating Products. Dit is een type verwarming die is voorzien van een speciale amorfe legering, deze zorgt ervoor dat de warmte doelgericht en vloeiend afgegeven wordt voor het beste effect.

Waarom amorfe infrarood vloerverwarming?

Deze manier van verwarmen brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van de warmtepomp. Ten eerste is er voor een warmtepomp soms te weinig ruimte, geeft het geluidsoverlast, moet je dus veel geld investeren en heb je bepaalde vergunningen nodig. Verder kunnen de amorfe matten niet alleen in de grond maar ook in de muren worden verwerkt en is het een erg vlot systeem waardoor ook jij alleen de kamers hoeft te verwarmen waar het werkelijk nodig is met als resultaat, een spaarzaam verbruik met ultiem comfort. Lees voor meer uitgebreide informatie over dit systeem op de website van DCN!