Versiebeheer met Prostream

Werk je in de bouw en moet je vaak met verschillende mensen in dezelfde documenten werken? Dan is de kans groot dat deze documenten vaak bij verschillende mensen belanden. Wanneer al deze mensen in hun eigen documenten werken, missen ze informatie van elkaar. Door Prostream te gebruiken kan je dit voorkomen.

Alle documenten op een plek

Tijdens een bouwproject heb je te maken met enorm veel verschillende soorten documenten, van teksten tot blauwdrukken en audio-opnames. Al deze documenten moeten goed worden opgeslagen, aangezien ze allemaal nodig zijn om het proces goed te laten verlopen. Wanneer je alle documenten op een centrale plek opslaat, kan iedereen erbij wanneer zij dit maar willen. Dit is ideaal voor mensen die snel even wat op hun tablet willen opzoeken.

De juiste versie

Wanneer iedereen toegang heeft tot documenten, dan is het belangrijk dat ze wel altijd de juiste versie hebben. Met Prostream weet je altijd zeker dat dit het geval is. De applicatie maakt namelijk automatisch een nieuwe versie aan wanneer iemand erin werkt. Zo weet je exact wie wat heeft gedaan en werkt iedereen altijd in de nieuwste versie.
Meer weten over dit systeem? Neem dan zeker een kijkje op https://www.prostream.app/.