tafel op maat kopen

maatwerk-logo

Voor de beperking van mijn dochter hebben we al meerdere meubels op maat moeten kopen. Deze keer was de tafel voor in de woonkamer aan de beurt. We willen het allemaal zo makkelijk mogelijk voor haar maken en daarom gaan we een nieuwe tafel op maat kopen. We zijn opzoek naar een tafel die dus op maat wordt gemaakt we hebben specifieke eisen.

Op maatverstelbare-tafel

We hebben een beetje rond gekeken op het internet en we zijn bij een bedrijf uitgekomen waar we een keer eerder al een speciale stoel voor onze dochter hebben gehaald. De kwaliteit van de stoel sprak ons heel erg aan en dat vinden wij ook heel belangrijk.

Dit bedrijf maakt ook tafels op maat, maar voordat we de tafel op maat kopen willen we deze eerst gezien hebben. We zijn met onze dochter naar het bedrijf toe gegaan op afspraak om te kijken wat goed bij haar past. Onze dochter heeft niet een hele zware handicap maar deze is wel zodanig dat we rekening met haar moeten houden.verstelbare-tafel-pootjes

Samen met de verkoper zijn we tot een mooie tafel gekomen die ook nog eens handig is voor onze dochter. De verkoper heeft nog met ons onderhandeld over de prijs en we zijn daar heel erg blij mee. De tafel zou binnen een aantal weken geleverd worden.

De tafel is op de afgesproken datum afgeleverd en deze was heel makkelijk in elkaar te zetten. We zijn heel erg blij met de tafel en hoe deze is gemaakt!