Spanplafonds zijn erg handig!

HMD

HMDAl een geruime tijd wilde ik mijn plafon laten restaureren. Maar de troep die hierbij kwam kijken dat vond ik maar niks. Zodoende ging ik opzoek naar een bedrijf die mijn plafon kon restaureren maar die wel zelf alle troep opruimde. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij HMD spanplafonds.

Nu denkt u wat zijn HMD spanplafonds? Een spanplafond is een plafond die geplaatst kan worden zonder dat er troep gemaakt wordt. De plaatsing van dit plafond is zeer eenvoudig het is als het ware een dik doek die geplaatst wordt. Wanneer ik dit plafon zou aanschaffen dan hoefde ik niet al mijn meubelen te verplaatsten deze kon ik namelijk gewoon laten staan zonder dat er iets mee kon gebeuren. Vandaar dat ik dan ook de keuze maakte om HMD in te huren voor de plaatsing van het plafond!

spanplafonds

Een prachtig eindresultaat!

Enkele dagen na contact kwam het personeel al langs. Onmiddellijk begonnen zij met de plaatsing van het plafond. Tot mijn verbazing waren zijn binnen enkele uren al klaar met hun werkzaamheden. Het gehele plafond zag er weer prachtig uit en er is dan ook zeker sprake van een prachtig eindresultaat. Het personeel van HMD heeft top werk verricht. Voor een zeer voordelige prijs is mijn gehele plafond gerestaureerd!

Wilt u uw plafon laten restaureren of renoveren, maar u heeft geen zin in rommel en troep? Dan raad ik het u aan snel een kijkje te nemen op de bovenstaande website. HMD heeft vakmensen in dienst die hard werken en kwaliteit leveren!Kwaliteit