spa waterbehandeling advies bij bodyfit

bodyfit_lang2

spa waterbehandeling is niet echt mijn ding. Ik ben meer van het gebruiken van de spa en niet het onderhouden. Als ik nog lang van mijn spa wil genieten dan is het belangrijk dat ik me wel iets ga verdiepen en de goede producten hiervoor aanschaf. Eerder heb ik me verdiept in de spa waterbehandeling maar ik weet niet precies meer hoe dit moest en daarom heb ik even contact opgenomen met bodyfit

Adviesaquacheckdigitala_1_1

Het is natuurlijk handig als iemand met kennis mij verder helpt. Ik belde de klantenservice van bodyfit en deze wilde mij vriendelijk helpen. Om deze persoon een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van mijn spa heb ik even in de kastjes moeten rondneuzen naar de specificaties. Aan de hand van de informatie kon de persoon aan de telefoon mij beter verder helpen.

Na lang zoeken had ik de informatie bij elkaar en deze heb ik doorgegeven. We zijn tot de conclusie gekomen dat de producten die ik voor de waterbehandeling gebruikte eigenlijk wel goed waren. Als ik het nog beter zou willen doen dan zou ik een of twee producten extra aan moeten schaffen. Ik had alle informatie genoteerd en heb toen even nagedacht.

Uiteindelijk heb ik toch maar alles besteld omdat ik er zeker van wil zijn dat ik het goed doe. Als ik al deze producten zou hebben dan had ik voorlopig geen omkijk meer naar het onderhoud. De producten kwamen verassend snel binnen en deze heb ik gelijk gebruikt nadat ik natuurlijk goed de gebruiksaanwijzing had gelezen.

Het water is nu lekker schoon en ik kan weer lekker genieten van mijn spa!chloorshock_5kg