Panelen op maat en netjes afgewerkt

Panelen op maat en netjes afgewerkt 

Voor interieurbouw zijn panelen op maat een goede aanwinst. WoodStock weet de beste kwaliteit houtpanelen te leveren die altijd standaard op maat worden gemaakt. Het hout is puur natuur verwerkt op een methode die goed is voor het milieu. Het hout staat bekend om een lange levensduur waar je plezier aan kunt beleven. De panelen op maat zijn met verschillende verwerkingstechnieken samengesteld. De vele variatie in de houtsoorten maakt dat de keuze makkelijk gemaakt kan worden. Er is altijd wel een houtsoort die bij een eettafel, salontafel, kastdeur of keukenkast past in de woning. Houten panelen kunnen voor interieurbouw worden toegepast. Er zijn diverse houtsoorten te bestellen zoals eiken, noten en boomstam tafelbladen. De natuurlijke houtlook komt zo tot leven in de woning. 

Panelen op maat en netjes vervaardigd 

De panelen worden op een ambachtelijke manier afgewerkt. Zo zijn er panelen op maat van massief robuust hout tot fijne visgraat, vingerlas en lamellen looks met houten latjes die aan elkaar zijn gelijmd en samen een mooi patroon vormen. Alle houten panelen zijn kant en klaar voor gebruik. Je kunt losse onderdelen bijbestellen zoals tafelpoten, schroeven, kastdeuren, handgrepen en andere meubel toepassingen. Het hout komt van de Slavonische eikenboom die bekend staat als een soort dat langzaam groeit. Het hout heeft een sterke basis en zal niet snel verweren. Het duurzame karakter zorgt ervoor dat restmaterialen bij het productieproces zoveel mogelijk worden gebruikt. Verder zijn de toepassingen van het hout veelzijdig en divers.  

Panelen op maat voor elke woning 

De panelen op maat worden gezaagd in alle mogelijke en wenselijke maten. Boomstam tafels zien we ook veel terug in moderne woningen. Het geeft een stress reducerende rustgevende look aan de woning. Ze zijn robuust en uniek om als tafelblad te gebruiken. Stalen poten van zwarte staal staan mooi onder boomstam tafelbladen die zowel rechthoekig als rond in de vorm van een boomstam verkrijgbaar zijn. Voor alle tafelbladen kun je speciale onderhoud sets aanschaffen om het hout op de juiste wijze te reinigen.