Muurteksten van Plakhetzelf is de partner

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-kortingMuurteksten. Als ik de interieur styling en woondecoratie blogs mag geloven is dit de nieuwe trend op het gebied van woondecoratie. Je kunt er gewoon weg niet meer omheen als het gaat om interieur styling. Je kunt hiermee net dat extraatje aan je folie of sticker toevoegen die je wellicht al op website van Plak het zelf hebt besteld.

Heb jij toevallig een leuk idee wat je met deze vorm van decoratie wilt laten ontwerpen? Bijvoorbeeld een inspirerende tekst voor aan de wand van de wand van je eigen kantoor, om je als startende ondernemer op te peppen en grote resultaten te kunnen boeken. Of motiverende teksten aan de woonkamer die voor rust en kalmte zorgen na een drukke dag op het kantoor. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van grappige teksten die bij de even zo grappige afbeeldingen goed van toepassing kunnen komen? Je kunt het zo gek niet verzinnen.

glasfolie-kantoor-logo-200x150

glasfolie-woonkamer-200x150

Ontwerp het snel en simpel

Bij Plak het zelf denk je snel al aan favoriete bezigheden als woondecoratie. Wist je trouwens dat er een groot aantal voordelen zij als je een sticker of folie besteld via de website van Plak het Zelf? Ze hebben voor het gemak alle voordelen op een rijtje gezet waardoor je erg handig door alle voordelen heen kan ‘bladeren’. Wat dacht je bijvoorbeeld van het voordeel dat je altijd gegarandeerd bent van een uniek design? Wel zo handig als je dit erg op prijs stelt en je je graag wilt onderscheiden aangezien je bijvoorbeeld een onderneming hebt en uniek voor de dag wilt komen.