Kies voor sterke horecavloeren!

horecavloeren

In de horeca wordt er dagelijks eten en drinken geserveerd. De kans is zeer groot dat er voedsel of drinken op de vloer komt. Zonde als je er dan achter komt dat de vloer hier niet tegen kan en dus schade oploopt. Zorg er dus voor dat je kiest voor speciale horecavloeren die hier wel tegen kan! Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een vloer aanschaft voor in jouw restaurant?

horecavloeren

Slijt- en krasvaste vloer

Dagelijks lopen er meer dan genoeg mensen over de vloer heen. Van gasten die willen dineren tot aan het team wat zich hiervoor inzet. Dit houdt in dat er veel voetjes over de vloer komen en daar zal je goed op moeten letten. Wees er dus bewust van dat je een vloer aanschaft die sterk is en tevens ook krasvast is.

Gemakkelijk te reinigen

Een vloer voor in de horeca moet uiteraard eenvoudig te reinigen zijn. Je zit er immers niet op te wachten om dagelijks met de schrobber in de weer te moeten. Neem hiervoor een geschikte vloer die simpel te reinigen is en er een lange tijd netjes en goed verzorgd uitziet. Weet je niet goed welke vloer dit moet worden? Neem dan snel contact op met Myfloorshop.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van horecavloeren en denkt maar al te graag met je mee! Ook om advies in te winnen kan je zonder problemen contact opnemen met dit bedrijf.