Jouw droom slaapkamer maken hoe doe ik het?

Zoek om te beginnen uit in welke stijl u uw slaapkamer wilt hebben. Zodra u dat weet, kunt u beginnen met het uitzoeken van kleuren, meubels en inrichting die bij uw smaak passen. Als u niet zeker weet welke stijl u wilt, kijk dan eens in tijdschriften of online slaapkamer ontwerpgalerijen voor inspiratie.

Welke stijl past bij mij?

Als je eenmaal een idee hebt welke stijl je wilt, is het tijd om te gaan winkelen voor meubels en inrichting. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor slaapkamermeubels:

  • Zorg ervoor dat de stukken die u kiest de juiste maat hebben voor de kamer. U wilt niet dat uw slaapkamer krap of rommelig aanvoelt. Uiteraard zijn lampen ook onwijs belangrijk voor de sfeer in jouw slaapkamer maak bijvoorbeeld gebruik van een mooie vloerlamp .
  • Denk aan de functie van elk meubelstuk. Als je bijvoorbeeld een kleine slaapkamer, kunt u beter kiezen voor een dressoir met minder laden, zodat u meer bewegingsruimte hebt.
  • Houd u aan een budget. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen bij het winkelen voor slaapkamermeubels, maar het is belangrijk om binnen je mogelijkheden te blijven.

Inrichting

Heb je eenmaal de meubels en inrichting die je nodig hebt, dan is het tijd om na te denken over de inrichting. Nogmaals, denk na over de stijl die u wilt voor uw kamer en kies beddengoed, gordijnen, vloerkleden en andere items die bij die look passen.

Vergeet tot slot de details niet! Door wat persoonlijke accenten aan je kamer toe te voegen, voelt het als thuis. Hang foto’s op, zet planten of kaarsen neer en zet andere voorwerpen neer die je gelukkig maken rond de kamer.

Met deze tips kun je de slaapkamer van je dromen creëren!

Bron: LampenShopOnline