Iedere klusser heeft er een

toolnation

Omdat decoupeerzagen zo veelzijdig zijn is deze onmisbaar in de bouw of om thuis mee te klussen, door het smalle zaagblad en de bewegingen die de zaag maakt kun je uitstekend bochten en figuren zagen. Voor het zagen van verschillende materialen zijn er ook zaagjes op de markt, bijvoorbeeld hout, metaal en kunststof. Het zagen van rondingen of uitsparingen voor een kookplaat, is met de zaag een fluitje van een cent. Cirkels zagen is ook eenvoudig, eigenlijk zaag je er alle figuren mee.

toolnation

Verschillende merken

In de webshop van toolnation.nl heb je de keuze uit verschillende merken decoupeerzagen, elk merk heeft zijn sterke punten tijdens het zagen. Wel is het goed te kijken wat je ermee gaat zagen, en wat de eigenschappen van de zaag dan moeten zijn. Voor het zagen van dik plaatmateriaal, heb je meer vermogen nodig dan het zagen van dunne latjes. Ideaal als je verschillende toerentallen in kunt stellen, zo ben je nooit gebonden aan bepaalde dikes materialen. Ook heb je de keuze tussen een model met een accu of op stroom, een decoupeerzaag op een accu is meestal minder sterk.

Veilig en comfortabel werken

Wanneer je decoupeerzagen ziet met een stofzuiger, wordt direct het zaagsel wat van de zaagsnede afkomt opgezogen. Dit betekent dat je altijd lekker schoon werkt, en je hoeft na het zagen ook niets meer op te ruimen. Naast dat het fijner werkt ben je ook nog minder tijd kwijt omdat je niet op hoeft te ruimen. Wel is de prijs van de modellen met een stofzuiger wat hoger dan een zaag zonder afzuiging.