Huurhuis opleveren na de verhuizing

seniorenhulp-logo

verhuisliftOmdat mijn oma niet meer veel dingen zelfstandig kon heeft zij besloten om te verhuizen naar een aanleunwoning. Mijn oma was hier altijd op tegen, maar omdat zij heeft gemerkt dat sommige dingen niet meer kunnen en gevaarlijk worden heeft zij toch besloten om te verhuizen. Van haar huisarts hadden wij begrepen dat wij als familie de verhuizing zo makkelijk mogelijk moesten laten verlopen omdat het verhuizen op een oudere leeftijd soms een moeilijke aanpassing kan zijn. Mijn oma was ook nog eens dementerend en daarom wouden wij haar zo min mogelijk stress bezorgen.

De oplossing

Voor de verhuizing hebben wij het nummer van het bedrijf Seniorenhulp gekregen. Dit bedrijf doet de verhuizing van senioren omdat dit vaak meer aandacht vereist en daarnaast kunnen ze ok een huurhuis opleveren na de verhuizing. Dit was ideaal, omdat wij zo zeker wisten dat wij ons dan volledig konden concentreren op het laten wennen van mijn oma aan haar nieuwe huis.

verhuisdozenHet bedrijf zou alle spullen netjes inpakken, de meubels uit elkaar halen en lampen enz demonteren. Seniorenhulp zorgt er niet alleen voor dat de spullen verhuisd worden, maar ook dat het huurhuis opleveren makkelijk gaat. Tegen betaling zorgen zij ervoor dat het huis bezemschoon is en dat alles blanco wordt opgeleverd.

De verhuizing zelf ging heel erg prettig en daar zijn wij ontzettend blij mee. Mijn oma is nu al gewend aan haar nieuwe huisje en zij leeft gewoon op de manier als zij dat altijd deed!