Huis Renovatie Budget Tips

Een verbouw project kan de waarde van een huis verhogen, maar het kan snel uit de hand lopen als er niet zorgvuldig wordt gedaan Hier zijn drie dingen om in gedachten te houden wanneer er een budget bepaald wordt voor de verbouwing.

Kies de juiste mensen

Kies niet zomaar iemand om het werk te doen. Als je van plan bent een aannemer of ontwerper in te huren, vraag dan buren en vrienden om aanbevelingen. Wees niet bang om interviews te doen en met meer dan één te praten. Ook onderzoek doen naar wat anderen onlangs hebben betaald voor soortgelijke werk is belangrijk. Je wilt waarschijnlijk niet de meest of minst dure aannemer of ontwerper huren. 

Keuken lekkage

Een limiet instellen

Iets om in gedachten te houden- je moet niet meer uitgeven aan elke kamer dan de waarde van die kamer als een percentage van de totale waarde van het huis. Denk eraan op deze manier: Een keuken is over het algemeen goed voor maximaal 15 procent van de waarde van het onroerend goed. Dat Betekent dat als het huis 200.000 euro waard is, je niet meer dan 30.000 euro wilt uitgeven aan het verbouwen van de keuken.

Mix materialen

Om geld te besparen kan er geprobeerd worden materialen te mixen. Zet hardhouten vloeren in de woonkamer en keuken, maar gebruik dan minder dure vloeren opties in andere gebieden, zoals de ingang, badkamer of slaapkamer. Tegel en vinyl zijn minder duur dan hardhout en kan helpen om het budget in toom te houden wanneer er wel hardhout wordt gebruikt in sommige gebieden. 

Het helpt ook besparen om materialen te bewaren en te recyclen, dit kan je doen bij www.kh-metals.nl, zij bieden geld aan voor het inleveren van koper, aluminium en lood. Ga voor meer informatie naar https://www.kh-metals.nl/nl/.