HR Ketel kopen tegen de winter!

interieur 1Het onderwerp vandaag is zoals je aan de titel vast wel kunt lezen een HR Ketel kopen. Voor de mensen die niet weten wat een ketel precies doet zal ik het even uitleggen. Een cv installatie in huis is eigenlijk de centrale warmte generator en pomp. Ten  eerste zorgt een cv ketel er namelijk voor dat je gehele woning van water voorzien is. Het pompt water omhoog uit de leidingen zelfs naar de bovenste verdiepingen. Maar wie wilt er nou alleen koud water? Daarom zorgt een cv ketel er namelijk ook voor dat het water door middel van een gas brander verwarmd wordt voor dat het uit de kraan komt.

Verschillende soorten cv ketels tegenwoordig.

Je hebt tegenwoordig heel erg veel ketels, maar wat nieuw is zijn de nieuwe HR systemen. Je kan er beter voor kiezen om een HR Ketel te kopen aangezien deze extra zuinig zijn. Ik heb laatst voor mijn woning ook een nieuwe ketel gekocht aangezien de oude die ik had last had van een lekkage. Verder was de oude die ik had ook niet echt zuinig. Je krijgt voor je woning een cijfer en door een goede cv ketel aan te schaffen bespaar je al heel wat. interieur 2

Een heel goed bedrijf!

Het bedrijf waar ik de ketel besteld heb heet Hollandwarmte. Deze aanbieder heeft een ruime keuze in de beste cv ketels die er op de markt zijn. Zo hebben ze alle A merken maar ook goedkopere B merken waar je uit kan kiezen. Wat mij betreft is dit zeker een goede winkel!
interieur 3