Hoe wordt split gemaakt?

Men denkt meestal split, net als grind, wordt gewonnen bij rivieren. Echter is dit niet zo. Grind ontstaat wanneer gesteente afslijt in de bergen en heuvels. Vervolgens belanden de grind steentjes door verschuivingen in rivieren. Eenmaal in het water slijten de hoeken af door het rollen in het water. Split heeft geen natuurlijk slijtproces, en wordt gemaakt van restmateriaal dat vrijkomt bij delving van natuursteen. Het restmateriaal wordt getrommeld en krijgt hoekige vormen, wat vervolgens wordt verkocht als split. Nu u weet hoe split wordt gemaakt, kunt u het gaan bestellen. Siergrind33; Split voor de beste prijs! Bekijk de unieke en mooie split types en bestel online.

Heeft u meer dan 10 ton nodig voor uw tuin? Kies er dan voor om split losgestort geleverd te krijgen. Losgestort betekent dat het split los wordt gestort in een vrachtwagen. Vanuit de vrachtwagen wordt het split meteen gestort op de locatie waar u het nodig heeft. Let wel op, dit indien de locatie te bereiken is met een vrachtwagen. Wanneer u ervoor kiest om een levering losgestort te ontvangen, raden we u aan om eerst goed de leverdatum en tijd te bespreken. Het is aan te raden om het split, tijdens het losstorten, meteen te verspreiden over de oppervlakte. Zo heeft u niet alles op een hoopje en is het vervolgens moeilijk om alles weg te werken. Weet u al waar u voor gaat kiezen? Gaat u voor een los gestorte levering of kiest u toch een andere leveringsmogelijkheid? Beslis en plaatst u bestelling bij Siergrind33.nl, uw siergrind specialist. Weet u al waar u voor gaat kiezen? Gaat u voor een los gestorte levering of kiest u toch een andere leveringsmogelijkheid? Beslis en plaatst u bestelling bij Siergrind33.nl, uw siersplit en grind specialist.

 

Bij Siergrind33 is split leverbaar in uiteenlopende tinten.  Naast de, meest toegepaste, grijs/antraciet kleur, kunt u bij Siergirnd33 ook terecht voor unieke tinten zoals geel, paars, groen etc. Wilt u de tinten zelf bekijken? Ga dan naar de webwinkel van Siergrind33.nl, waar u zelf alle tinten kunt bekijken. Welke tint gaat u binnenkort kiezen?