Heeft u wel eens van een Parket stofzuiger gehoord?

Ik ben altijd heel zuinig op mijn spullen, helaas ontkom ik er deze keer niet aan om uit te gaan kijken naar nieuwe vloerbedekking. Mijn vloerbedekking ligt al meer dan tien jaar in mijn huis, maar de slijtage plekken worden nu steeds erger. Zelfs met vloerkleden kan ik deze plekken bijna niet meer camoufleren. Hoewel ik het altijd fijn vond om vaste vloerbedekking in huis te hebben, lekker warm aan de voeten, wilde ik deze keer eens totaal iets anders. Mijn keuze was nu op parket gevallen. Vooral met huisdieren leek me dat een geweldige oplossing. De haren bleven nu niet meer in het tapijt vast zitten, maar zweven nu door het huis. Mijn keuze was snel gemaakt, en de afspraak om het parket te leggen was ook binnen een mum van tijd gemaakt. Wat zag mijn huisje er anders uit met het parket, veel gezelliger. Alleen de honden moesten er aan wennen, het was nu veel gladder voor hun geworden, Waar ik echter geen rekening mee heb gehouden is dat er op het parket sneller krassen komen. Ook met de stofzuiger moet ik uitkijken. Via een kennis kreeg ik te horen dat er een speciale stofzuiger op de markt is voor parket. Via de website Parket stofzuiger heb ik mijn keuze gemaakt. Parket-stofzuiger-300x300 

Stofzuigen zonder krassen te maken.

Jammer dat ik niet eerder wist over de Parket stofzuiger, anders had ik deze meteen gekocht. Behalve dat dit een geweldige stofzuiger is die geen krassen op mijn parket maakt heb ik er ook nog eens 6 jaar garantie op.  bg_header