Goede wespenbestrijding

Wat waren wij blij dat wij door de wespenbestrijding weer gewoon in de tuin bij onze caravan konden zitten. Twee weken terug was het eindelijk weer tijd geworden om naar onze chalet te gaan, gewoon lekker er een weekendje  tussen uit. Helaas was het de afgelopen periode voor een aantal vliegen ook de tijd geworden om bij onze caravan een nest te bouwen. Dit nest hing precies voor een raam en kon op deze manier niet open. Aangezien wij in de gaten hadden dat deze vliegen alles behalve vriendelijk zijn, hebben wij er een erkend bedrijf bij laten komen. Dit bedrijf heeft de kennis van al het ongedierte en weet zo precies op welke manier deze beesten weggehaald kunnen worden.  

Heel secuur en netjes aan het werk

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met het bedrijf die wespenbestrijding weet aan te pakken, kwam er al snel een medewerker langs. Gelukkig maar anders hadden wij nog niks aan ons weekend bij de caravan gehad. Want in de tuin zitten was helaas ook niet mogelijk.  

OB&P staat voor een professionele aanpak en is daarom EVM gediplomeerd en gecertificeerd. Op deze manier ben je verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen die worden gesteld bij ongediertebestrijding en preventie. Tevens nemen zij klantvriendelijkheid en flexibiliteit serieus en hechten veel waarde aan eerlijk en transparant zaken doen. Voordat zij aan een klus beginnen worden er duidelijke afspraken gemaakt, op deze manier weet je waar jij aan toe bent en wat je van dit bedrijf mag verwachten.