Geniet aankomende lente van deze luxe tuinmeubelen

1Voor alle medebewoners van Almere, en natuurlijk iedereen uit heel Nederland en België, is het wellicht interessant gewezen te worden op de website die ik onlangs heb ontdekt, te weten Tuinmeubel.nl. Hier vind je de meest luxe tuinmeubelen en ik ben zelf helemaal verliefd geraakt op een set die ik écht niet kon laten staan.

De luxe van het optimaal genieten in de eigen achtertuin

Aangezien we het aankomend voorjaar vast allemaal weer met elkaar te maken krijgen en eenieder bij elkaar wel in de voor- of achtertuin kan gluren, dacht ik de lezer wellicht een plezier te doen deze luxe tuinmeubelen eens even aan te stippen. Kijk je met me mee naar enkele afbeeldingen van de betreffende meubels? Ik heb gekozen voor de tuinmeubels die heel toepasselijk ‘Lente’ heten en waarvan ik gelijk bij aanzicht al enorm onder de indruk was. Kijk naar het prachtige acaciahout van het frame!

2

Dit hout staat bekend om z’n duurzaamheid en geldt als een van de meest gebruikte toepassingen voor tuinmeubelen. Het kan de winter met gemak overleven – hoewel het natuurlijk altijd aan te raden valt het meubilair alsnog af te dekken. Deze houtsoort is sterk en mooi in z’n diepe lagen – hetgeen contrasteert met het ranke karakter van de bank zelf. Hij is fijntjes in z’n opzet en echt sierlijk, precies naar mijn smaak.

3

Wat wordt het heerlijk de aankomende lente op deze luxe tuinmeubelen door te brengen – meer dan ooit kijk ik nu van harte naar het voorjaar uit. Bovendien voelt het goed dat het me geen rib uit het lijf heeft gekost, want de set kost nog geen 450 euro. Hij is meer dan 250 euro afgeprijsd, natuurlijk een fiks bedrag. Wil jij ook van deze korting gebruikmaken, klik dan even op de laatste afbeelding, want daar heb ik een link naar de productpagina geplaatst. Voorts is het handig te weten dat de meubels enorm snel bij je thuis geleverd kunnen worden, zonder bijkomende kosten, maar dat je ze ook kunt bekijken en ophalen in de ruim 2500 meter grote showroom in Eindhoven.