Geen inkijk meer dankzij onze glasfolie

Ik heb samen met mijn partner sinds kort een woning betrokken. We zijn momenteel druk bezig met het inrichten, nu de grote aanpassingen aan het huis klaar zijn. Mijn partner en ik zijn dus druk op zoek met het bekijken van decoratieve zaken, waaronder glasfolie. Nu heeft een vriend van ons Window Deco aanbevolen. Alvorens een keuze te maken heb ik me even ingelezen over de voordelen van raamfolie, dat ook wel glasfolie wordt genoemd. Het schijnt dat raamfolie vele voordelen heeft ten opzichte van alternatieve zonwering. Hier speelt natuurlijk het financiële plaatje een rol, maar het is ook relatief vrij van onderhoud. Tevens is het in verschillende soorten verkrijgbaar. Na bestudering van de website van Window Deco merkte ik namelijk op dat zij glasfolie in verschillende soorten aanbied, zoals gesneden raamfolie, full colour raamfolie, transparante raamfolie en statische raamfolie. Nu loop ik al een tijdje met de gedachte om voor een uniek en exclusief design te gaan. Ook dat schijnt bij Window Deco mogelijk te zijn, wat een echte toevoeging zal worden aan mijn interieur. Dit wordt dan door een van hun designers verzorgt. Ik wil namelijk graag een variant op de bekende Home Sweet Home variant. Ik zal binnenkort eens mijn ontwerp op papier zetten en dit naar Window Deco toesturen.

 

glasfolie-woonkamer-200x150 windowdeco-4001