Een vlaggenmast hoeft helemaal niet duur te zijn!

Voor de meeste huishoudens en bedrijven is het hebben van een vlaggenmast een must. Ook als je de vlag niet dagelijks uithangt zijn er toch wel altijd een paar dagen per jaar dat je een vlag uit hebt hangen. En zelfs voor die paar dagen verdient jouw vlag een betere plek dan een oude bezemsteel met wat tie-rips. Daarom kan je op vlaggenmasten.nl ook een breed assortiment aan goedkopere vlaggenmasten kopen. Zo kan je jouw vlag altijd een goede plek geven, zonder dat je veel geld kwijt hoeft te zijn aan een vlaggenmast die je maar een paar dagen per jaar gebruikt.

  1. Waarom een vlaggenmast?

Een vlaggenmast kopen voor slechts een paar dagen per jaar voelt misschien een beetje overbodig, maar denk er eens goed over na: die bezemsteel (of een andere niet voor vlaggen bedoelde stok) die je nu gebruikt. Dat kan toch eigenlijk niet. Niet alleen is het een hele strijd om er een vlag aan vast te krijgen, als de vlag dan eindelijk hangt is het vervolgens ook nog eens geen gezicht. Niet te doen dus. Een vlaggenmast ziet er al meteen een stuk beter uit, en het bovendien ook nog eens veel makkelijker om er een vlag in te hangen.

  1. Welk materiaal moet je kiezen?

Als je een goedkope vlaggenmast zoekt zijn twee materialen je vriend: aluminium en polyester. Beiden kosten ongeveer even weinig, en leveren je tegelijkertijd ook nog eens prima kwaliteit op. De polyester vlaggenmasten zijn doorgaans een klein beetje duurder dan de aluminium vlaggenmasten, maar ze zijn bovenin dunner dan aan de basis, waardoor ze er net een beetje mooier uitzien. Maar of je nou een vlaggenmast van polyester of aluminium gebruikt: het is altijd beter dan een oude bezemsteel die je ergens achterin een schuurtje gevonden hebt.