Een stekkerdoos 3 voudig compact en super handig! 

stekkerdoos 3 voudig

Als je bij de meeste mensen achter de tv gaat kijken zie je vaak al een stekkerdoos liggen, want tegenwoordig gebruikt iedere huishouding een stekkerdoos. Bij de meeste huishoudens zie je dat ze allemaal een stekkerdoos 3 voudig gebruiken, maar de reden hiervoor is wel te begrijpen. Deze stekkerdoos met drie stekkerdozen creëert namelijk erg veel stopcontacten, maar er is ook erg compact. Er zijn een aantal stekkerdozen waarbij er twaalf stekkerdozen zijn, maar die stekkerdozen zijn dan heel erg groot. Die hele grote stekkerdozen zijn onmogelijk weg te werken, maar dat geldt niet voor de stekkerdoos met drie stopcontacten. Als je dus graag ongezien meer stopcontacten wilt is deze stekkerdoos wellicht wat voor jou, maar er zijn natuurlijk altijd meerdere stekkerdozen. 

stekkerdoos 3 voudig

Heel veel verschillende 

Als je opzoek bent naar een stekkerdoos voor jou zie je al gauw dat er meerdere varianten zijn, want de stekkerdoos 3 voudig is zeker niet de enige. Er zijn heel veel stekkerdozen waarbij het aantal stopcontacten is, want hierdoor kan iedereen de juiste vinden. De stekkerdozen verschillen niet alleen qua aantal stopcontacten, maar ook zijn de merken vaak anders. Het merk heeft weinig invloed op het aantal stopcontacten, maar de kwaliteit en prijs van een product kan heel erg verschillen. Ook zijn er stekkerdozen waarbij de stekker aangepast is, hierdoor kan je een stekkerdoos gebruiken op andere stopcontacten. 

Stekkerdoos verstoppen? 

Veel mensen stoppen stekkerdozen liever uit het zicht ergens op, maar dit kan bijvoorbeeld met een stekkerdoos 3 voudig. Een kleine stekkerdoos kan je erg makkelijk verstoppen, maar er zijn hier ook specifiek stekkerdozen voor ontworpen. Er zijn een aantal stekkerdozen die je ander de onderkant van het bureau kan plaatsen, hierdoor zie je de stekkerdoos en alle draden ook niet. Ook heb je een stekkerdoos die je gewoon mooi op het bureau kan plaatsen, maar dan zie je natuurlijk wel.