Een schitterende tegelvloer

pvc tegels

Ondanks dat het niet zo populair meer is als voorheen, worden tegel voeren nog steeds veel gebruikt. De vraag is alleen in welke soort je de tegels neemt, keramische tegels zijn niet echt meer van deze tijd. PVC tegels komen steeds meer in opmars, dit is niet vreemd gezien de voordelen die deze tegels hebben. PVC tegels zijn zeer eenvoudig te leggen, en ze zijn zo realistisch dat ze op keramische tegels lijken. Bijna iedere handige klusser kan de tegels eenvoudig leggen, na het leggen zijn de tegels ook veel eenvoudiger schoon te houden dan keramische tegels.

Heeft een vloer van PVC tegels meer voordelen?

Net als bij keramische tegels is het bij PVC tegels ook mogelijk om gebruik te maken van vloerverwarming, ook reduceren de tegels van PVC het geluid op je vloer. Keramische tegels zijn over het algemeen koud, maar een vloer van PVC tegels die warmt samen met de omgeving zodat je in de winter geen koude vloer hebt om op te lopen. Wanneer je denkt dat de tegels van PVC niet in de badkamer kunnen heb je het mis, ook in de badkamer en het toilet  Worden de tegels namelijk nat, is dit geen enkel probleem. Onderhoud van de tegels van PVC is zeer eenvoudig, ze zijn makkelijker schoon te houden dan keramische tegels.

Ontelbare soorten tegels van PVC

Of je nu een vloer wilt die eruit moet zien als een echte tegelvloer, of een vloer als leisteen. PVC tegels zijn er in veel verschillende uitvoeringen, wil je een industriële look op de vloer dan is dit met de tegels van PVC ook zeker mogelijk. Heb je het interieur van je woning een bepaalde kleur, dan vind je deze kleur ook vast terug in het assortiment van knulst-pvcvloeren.nl. Op de website kun je voldoende inspiratie opdoen om een goede weloverwogen keuze te kunnen maken.