Een led paneel 30×120 voor elk interieur en doeleinde

Als er iets wordt onderschat in de wereld van verlichting, dan is het de veelzijdigheid van het led paneel 30×120. Uiteraard worden led panelen uitgebracht in een groot aantal afmetingen en ook ronde panelen zijn een mogelijkheid. Toch zijn er nog weinig mensen die de mogelijkheden zien die deze vorm van verlichting te bieden heeft en dat komt doordat het geassocieerd wordt met loodsen, kantoren en industriële gebouwen. Het is tijd dat het led paneel 30×120 dit imago kwijt raakt, want – zoals je hier kunt lezen – is het in te passen in een verscheidenheid aan ruimtes.

Een led paneel 30×120 in verschillende interieurs

Als jij verlichting nodig hebt voor je woning, dan zijn led panelen waarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt. Maar onderschat de mogelijkheden niet. Een led paneel is ten eerste natuurlijk schitterend in moderne en minimalistische interieurs waar rechte lijnen en strakke vormgeving centraal staat. Maar ook in een industrieel interieur kan een paneel 30×120 bijzonder goed passen. Het ondersteunt de sfeer die wordt gecreëerd door betonkleuren en staal. Heb jij een landelijk of klassiek interieur thuis? Dan zijn er schitterende ronde led panelen die daar naadloos in opgaan.

Sfeerverlichting is zeker een optie

Een andere reden waarom led panelen zo veelzijdig zijn, is omdat je kunt kiezen welk soort verlichting je nodig hebt. In laboratoria, kantoren en loodsen moet dat vooral functioneel zijn en dat betekent dus dat je voor helder of wit licht kiest. Je kunt met je led paneel 30×120 dan een heel groot oppervlak van de ruimte van goed licht voorzien. Wil je je led panelen gebruiken in je woning of andere ruimtes waar sfeer belangrijk is, dan kies je voor warm licht. De sfeer die dan naar voren komt is te vergelijken met die van de gezellige ouderwetse gloeilamp. Het is dus zeker niet zo dat je met een led paneel 30×120 alleen ongezellig kunt verlichten.

Ledpaneelstore | Specialist  in LED verlichting en toebehoren.

De voordelen van led panelen

De reden waarom led panelen zo veelzijdig zijn heeft te maken met het feit dat je zoveel opties hebt. Je kunt kiezen uit een led paneel 30×120, maar de mogelijkheden met afmetingen en vorm zijn groot. Daarnaast kies je zelf voor een soort verlichting dat past bij de functie van de ruimte waarin deze zal worden gemonteerd. Led panelen kunnen dus eigenlijk in elke situatie passend gemaakt worden. Behalve dat grote voordeel, zijn er ook andere pluspunten waarvan je dan profiteert:

  • Led panelen verbruiken nauwelijks stroom en gaan tienduizenden lichturen mee.
  • Daarnaast zijn ze erg gunstig geprijsd en heb je verlichting voor een laag bedrag.
  • Ze zijn snel en gemakkelijk te installeren. Dat kun je dus zelf doen, maar uitbesteden zal je ook geen fortuin kosten.
  • Je kunt een dimmer aansluiten op led panelen en ze zo gebruiken als hoofd- en als sfeerverlichting.
  • Het led paneel 30×120 is een standaard afmeting. Heb jij wat anders in gedachten, dan heb je de optie je led panelen op maat te laten maken.