Een beton cire vloer in huis laten plaatsen

beton cire vloer

De stijlen die tegenwoordig in de huizen te zien zijn, zijn in de loop van de jaren erg veranderd. Vroeger zag het interieur er heel anders uit dan de huizen nu, vooral de huizen en het interieur die nieuw zijn. Een stijl die veel gebruikt wordt tegenwoordig is een industrieel thema. Wanneer je een industrieel thema in huis wilt, moeten de meubels en vloeren hier bij passen natuurlijk. Vloeren die hier goed bij passen zijn de gietvloeren, dit geeft een stoer en strak uiterlijk aan de ruimte. Nu heb je hier verschillende keuzes in. Een vloer die veel gekozen wordt in het industriële thema, is de beton cire vloer. De vloer geeft een betonlook en zorgt voor een modern uiterlijk in huis, maar wat is deze vloer precies?

beton cire vloer

Wat is het?

Een beton cire vloer wordt is een vloer waar tegenwoordig veel voor gekozen wordt, omdat het een strak en moderne look aan het huis heeft. Veel mensen willen dus een industrieel uiterlijk in het huis terug laten komen, dan is deze vloer perfect. De vloer bestaat uit verschillende materialen gemengd in één mengsel wat daarna op de ondervloer gegoten wordt. Hars, pigment poeder, cement en toeslagstoffen worden gemixt in een mensel. Wanneer je de materialen mixed, krijg je een betonlook.

Kosten?

De kosten die bij de beton cire vloer komen kijken liggen aan een aantal dingen. Wanneer een bedrijf de vloer komt leggen en hier is een schone ruimte met rechte wanden, waar je snel en makkelijk aan de slag kan. Dan is de prijs enigszins lager dan wanneer dit niet het geval is. Daarnaast ligt het heel erg aan de ruimte, hoe groter de ruimte hoe meer er van het mengsel gebruikt moet worden en hoe langer het bedrijf bezig is. De kosten van de vloer liggen ongeveer tussen de 70 en 170 euro.