De woon trends van het jaar

Het is weer maart en dit kan maar één ding betekenen. Het is weer tijd voor de jaarlijkse inspiratie trends van het jaar. Vorig jaar waren de trends een Scandinavisch interieur, LED verlichting, veel ruimte en het gebruiken van energiezuinige apparaten. Wat voor trends zullen er dit jaar komen. Ben jij ook zo benieuwd geworden? Lees dan dit artikel door en ontdek welke trends er spelen op de markt. Veel leesplezier! 

Energiezuinig huis 

Je hoort het steeds vaker voorbij komen: het moet goed voor het milieu zijn. Met je huis kan je dit natuurlijk ook doen. Neem bijvoorbeeld een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat houdt alles in het huis bij. De thermostaat kan meten welke kosten hoog zijn en welke kosten laag. Dit is heel fijn en het kan tot tientallen euro’s per maand besparen. Een klimaatplafond is ook heel handig. Het voordeel van een klimaatplafond is dat er water door het plafond stroomt die warmte en koelte kan creëren. Er komt verder ook geen droge lucht vrij en een klimaatplafond zorgt niet voor geluidsoverlast. Ben je ook helemaal onder de indruk en wil je een klimaatplafond bestellen? Dan kan je even op de website kijken van matgroep

Luchtreiniger 

Zoals je hebt gemerkt met het virus is hygiene heel belangrijk. Een luchtreiniger helpt bij het verwijderen van onder meer pollen, sigarettenrook en stof uit de lucht. Verder maakt de luchtreiniger bacteriën en virussen onschadelijk. Een luchtreiniger is een fijn multifunctioneel apparaat voor in het huis. Heb je bijvoorbeeld last van astma? Dan kan een luchtreiniger jou zeker goed helpen. Wist je bijvoorbeeld al dat de lucht met een reiniger 99% schoner is.  

Vintage interieur 

Je hoort het vaak voorbij komen: old but gold! Dit is het zeker waar. Vintage is de afgelopen jaren weer helemaal bij de tijd. Leuke vintage spulletjes die je in je huis kan doen. Je hoeft niet natuurlijk niet heel je huis vol met vintage spullen te stoppen. Vaak zijn al een paar items al genoeg. Heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Kijk dan eens rond op het internet.