De perfecte horeca stoel

Je komt het overal tegen, stoelen. Stoelen zijn niet alleen voor in je huis maar ook voor in de horeca. Hier kan je vinden welke kenmerken een goede horeca stoel heeft. Er is hier ook meer informatie te vinden over Thonet stoelen. Heb je dus horeca stoelen nodig? Dan is dit de ideale plek voor jou. 

Horeca stoelen

Horeca stoelen zijn speciaal gemaakt voor restaurants, cafés en bars. Ze zijn heel anders dan gewone stoelen die je thuis hebt staan. Horeca stoelen zijn namelijk gemaakt om lekker op te zitten, maar ook om lang mee te gaan. Dat is belangrijk, want in een restaurant of café worden de stoelen veel gebruikt.

Er zijn heel veel verschillende soorten horeca stoelen. Je hebt stoelen van hout, stoelen van metaal, stoelen van kunststof en stoelen van leer. Sommige stoelen hebben armleuningen en andere niet. Welke stoel het beste is voor jouw restaurant of café, hangt af van wat je mooi vindt en wat het beste past bij de uitstraling van je zaak. Als je stoelen voor je restaurant of café gaat kopen, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Zo moeten de stoelen bijvoorbeeld stevig zijn en goed op de grond staan. Ook is het handig als de stoelen makkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is het slim om stoelen te kiezen die je makkelijk kunt stapelen. Zo kun je ze makkelijk opbergen als je ze even niet nodig hebt.

Thonet stoelen 

Thonet stoelen zijn al heel lang populair in de horeca. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar zitten ook lekker en gaan lang mee. Thonet stoelen worden gemaakt van gebogen hout. Daarom zien ze er zo bijzonder uit en passen ze perfect in elk restaurant of café. In de horeca zijn Thonet stoelen heel handig. Ze zijn sterk en kunnen makkelijk op elkaar worden gestapeld. Dat scheelt ruimte als de stoelen niet worden gebruikt. Daarom zie je ze vaak in restaurants, cafés en bars waar ruimte belangrijk is.

Thonet stoelen zijn er in verschillende kleuren en modellen. Daardoor passen ze bij de inrichting van elk restaurant of café. De Thonet No. 14 stoel is een van de bekendste van zijn soort.. Hij wordt ook wel de bistrostoel genoemd. Die zie je over de hele wereld in restaurants en cafés. Hij is zo populair omdat hij er zo mooi en klassiek uitziet. Een thonet stoel is dus de ideale optie voor de horeca.