Correcte tapijtreiniging uit laten voeren!

Wij willen maar al te graag tapijtreiniging laten uitvoeren. Dit omdat onze tapijt er niet meer uitziet en een grondige schoonmaak wel kan gebruiken.

Als je kinderen in huis hebt, dan kan je er vanuit gaan dat er wel eens wat op de grond valt. Een beker vol met drinken of wellicht chocolade wat zij wel eens krijgen. Maar hoe krijg jij dit eenvoudig van de vloer? Gebruik jij hier doekjes voor of heb je een ander middel?

Oplossing!

Wat dat betreft heb ik hier de perfecte oplossing voor gevonden! Bij ons lopen er drie kleine kinderen rond. Onze dames willen dan wel eens met elkaar stoeien waardoor er geregeld iets op ons tapijt valt. Op zich is dat niet zo heel erg aangezien ik erachter ben gekomen dat je het eenvoudig kunt laten reinigen door een extern bedrijf. De kosten welke zij hanteren past zelfs binnen een ieder zijn budget. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf eens per drie maanden langs te laten komen zodat zij aan de slag kunnen. Zo zag ik afgelopen week dat zij ook onze bankstel kunnen reinigen. Dit was perfect waardoor ik hier meteen een afspraak voor heb gemaakt. Gelukkig konden zij diezelfde keer, wanneer ons tapijt wordt schoongemaakt, ook de bankstel een grondige beurt geven.