Bulthaup maakte onze droom werkelijkheid

Bulthaup

Hebben jullie al eens van Bulthaup keukens gehoord? Hier hebben wij een tijdje geleden een nieuwe keuken laten ontwerpen. Onze droom is werkelijkheid geworden! Vorig jaar hebben wij een nieuw huis gekocht en daar was eigenlijk alles al goed aan. Toch had ik de droom om een prachtige nieuwe keuken te laten installeren. Wij hebben een tijdje gezocht naar opties. Keukens kun je kant en klaar kopen maar dat wilden wij niet. Een mooie nieuwe keuken die precies aansluit op onze wensen, dat was het idee. Er zijn veel ontwerpers, maar de prijzen komen nooit overeen. Hoe moet je dan een keuze maken? Uiteindelijk hebben wij onze ideale match in Den Haag gevonden. Daar genieten wij nog elke dag van.

Bulthaup

Je eigen keuken van Bulthaup

Een keuken past natuurlijk niet overal. Daarom is het ideaal om jouw eigen keuken te laten ontwerpen. Bulthaup heeft ons ontzettend goed geholpen. Onze wensen werden opgenomen en de ruimte werd opgemeten. Wij kregen al snel een ontwerp te zien. Dat hoefde maar 1 keer nog verbeterd te worden en toen was hij perfect. Voor ik het wist werd onze nieuwe keuken in de woning gebouwd. Prachtig! Het ontwerp is erg modern en zeer netjes afgewerkt. Bulthaup heeft fantastisch werk geleverd.

Bulthaup

Wat een sfeer

Wanneer je een goede keuken in jouw huis hebt zul je al snel merken dat de gehele sfeer verandert. Er is veel ruimte bij ons en daardoor heb ik meer plezier in het koken. Ook is alles mooi weggewerkt waardoor de ruimte altijd netjes lijkt. Ik krijg veel complimenten van vrienden en daar ben ik natuurlijk ook blij mee. Als jij ook een nieuwe keuken wilt, dan kan ik je Bulthaup zeker aanraden! Er is erg veel mogelijk en alles opties zijn bespreekbaar. Ik ben benieuwd wat jouw ontwerp wordt!