Bankhoezen

Er zijn verschillende redenen dat je kiest voor het aanschaffen van Ektorp bankhoezen in meerdere kleuren. Je kunt het doen puur ter bescherming, je kunt je bankstel echter ook een complete en betaalbare metamorfose geven. Er is – ter geruststelling- een bankhoes voor elke bank. En anders kun je dit prima zelf doen.

Zonder bankhoezen durf je amper op de nieuwe bank te gaan zitten

Laten we ons richten op de factor bescherming. Je kent dat vast wel; je nieuwe bank wordt geleverd en de lichte kleur doet je bijkans pijn aan je ogen. Je durft amper op de bank te gaan zitten, bang als je bent om een vlekje te veroorzaken. Je hond is nu nog buiten, maar die zal straks toch ook naar binnen moeten en wat dacht je van de kinderen die zo uit school komen?

Ook een spijkerbroek kan voor vlekken zorgen

De lichte bank die je gekocht hebt vanwege het feit dat ie heerlijk zit, zal binnen no-time onder de vlekken zitten, hetzij van de hond, hetzij van je kinderen. En vergeet ook je spijkerbroek niet. Ga daar maar eens mee op een witte bank zitten. Gelukkig kun je bankhoezen kopen, in dit geval zeer verstandig om te doen.

Zo blijft de bank zijn waarde behouden

Met bankhoezen plof je – zoals je dat in gedachten had- op de bank neer zonder enige zorgen. Een vlekje? Dat is een vlek in een van de bankhoezen en die was je gewoon weer uit. Alleen door bankhoezen te kopen zul je optimaal genieten van het zit- en ligcomfort van de bank. Anders kun je net zo goed op een stoel gaan zitten. Let wel op en zorg dat je goede beschermhoezen koopt, die bijvoorbeeld niet krimpen tijdens het wassen. Bezuinig niet op een bankhoes, want je bankstel blijft er zijn waarde juist door behouden.