Afwijkende maten in huis? Laat je meubels op maat maken

Bepaalde aspecten binnen het interieur zijn niet als losse meubelen verkrijgbaar, die laat je echt op maat maken. Zo kan een schuin aflopende wand zeer goed benut worden door er een kast op maat te laten maken. Niet alleen biedt het een oplossing voor een loze ruimte, maar ook biedt het meerwaarde aan de uitstraling van je interieur. Daarnaast benut je daadwerkelijk ieder hoekje van het interieur, iets wat vooral gezinnen met kinderen -waar altijd opbergruimte gebrek is- bijzonder goed uitkomt.

Unieke functie op maat gemaakte meubelen

Een meubelmaker biedt eigenlijk op ieder vraagstuk een pasklare oplossing. Je kunt werkelijke iedere vorm laten maken, van alle soorten hout. Wil jij een schuin aflopende kast laten maken, of een eettafel die op één massieve poot staat en in een hoek is gepositioneerd? De meubelmaker zorgt ervoor dat jouw interieur dromen uitkomen. 

Op maat gemaakte meubelen zijn er echter niet alleen om lastige plekken een mooie bestemming te geven, ook decoratieve interieurstukken kunnen zelf ontworpen en op maat gemaakt worden, wat dacht je bijvoorbeeld van een haard-tv meubel?

Openhaard & TV-meubel ineen

Een tv meubel en openhaard ineen vormen een fraaie woontrend. Gecombineerd vormen ze een opvallend en bepalend aanzicht in de woonkamer, zo kan het ook dienen als een gedeeltelijke afscheiding tussen twee ruimtes, of als sfeervol wandmeubel. Het tv meubel biedt opbergruimte en een plek om televisie te kijken, terwijl de openhaard een sfeervolle en comfortabele aanvulling is. Samen vormen ze een praktische en moderne, eigentijdse oplossing voor de woonkamer.

Een openhaard en tv-meubel samengevoegd laat je op maat maken door een echte meubelmaker. Op deze website zijn tal van voorbeelden te zien van design haarden incl. tv meubel, je kunt geheel je eigen wensen op het design loslaten, waar de meubelmaker (tevens designer) je van het beste advies voorziet.